utorok 17. júla 2012

Aktuálne, neaktuálne?

Dlhší čas pozorujem, určite viacerí pozorujeme!

Toto je starší článok, ktorý som nechcel uverejniť, ale napadlo ma, prečo nie? Dlhšie som nič neuverejnil a toto možno prinúti niektorých podporiť OUTBREAK 8 WORLD FINALS !!!!









Naša scéna je pravdepodobne zase tam kde bola predtým... Na bode NULA !
Týmto nechcem uraziť všetkých promotérov a organizátorov a ľudí, ktorí sa snažia o vytváranie skvelých podmienok, bohužial počet týchto ľudí nepresahuje ani číslo 10.
Kde sa podeli všetky crews? ...
Dristy typu, mladé crew nedostávajú šancu, pretože nepostúpia z nultého kola ma privádzajú k smiechu.
Naozaj si myslíte, že všetko dostanete zadarmo? Naozaj? Nikto na Slovensku nemal nikdy možnosť ísť na nejaký juniorský battle alebo niečo podobné a aj tak sme stále tu.
Povedzme si ale pravdu čo je to vlastne byť top na SR?  Nič.
Mnohí tu robia z toho preteky dostihových koní, iný si myslia, že byť v telke je neuveriteľná výhra a že dosiahli strop svojej kariery a potom sa objavujú na nete videá ako niekto niekoho vyzýva na battle a nadáva na druhých pričom pri ňom sedia 10 ročné deti, iní zase ... alebo radšej nič !
Hej asi toto je tá správna cesta.

Problém je v tom, že všetko tu je ako na podnose a ľudia čo sa o niečo snažia, to dajú tým ostatným, čo nerobia nič a potom si nikto nič neváži, nikto nikoho nerešpektuje.
Prečo? Pretože deti nevedia kde je ich miesto. Nerozumejú tomu, že niekto tu niečo vytvoril a stále to vytvára a oni neurobili nič a nikdy nič neurobia a keby ich nebolo, tak si to nik ani nevšimne a bolo by nám možno ešte ľahšie.
Na druhej strane, všetci sú potrební, či hateri, či ľudia ktorí pomáhajú scéne. Čím je scéna väčšia, tým väčšiu šancu má prežiť.
Najlepšia možnosť by bola, ak by všetci čo sa tvária, že sú bboys, by nimi aj naozaj boli.
Je normálne, že polovica SK scény sedí doma a nejde podporiť JAM?
Polovica z tej polovice čo chodia na jamy sa tvária ako ganstri a keď zídu zo stageu, alebo odídu z jamu sú kľudní ako baránok a ak by na nich zaštekal pes tak sa na mieste poserú? No je toto normálne?
Zase miešam hrušky s jablkami, ale uznajte. Je to pre vás len fakeová hra, battleovať s niekym, alebo naozaj reprezentujete seba? ... KEEP IT RIGHT !


Späť k téme. Kde sa podeli jamy? Asi to bol len módny trend, všetci cypherovali na jamoch a podporovali scénu a zrazu, ak niečo neurobia pravidelní organizátori, tak sa nič nedeje.
Verte mi, nikoho z nich to nebude baviť večne, dávať žrať niekomu, kto nezaplatí !
OutBreak Europe, kde bolo Slovensko? :D To nemyslíte vážne, takáto akcia a vy sedíte doma na zadku. Ľutujem tých ktorí na OutBreaku boli a premeškali všetky Afterparty. Naozaj pochopte že niekedy to nieje o pretekaní sa.
Sedíte za facebookom a zo všetkých sa stávaju e-boyz, 85% ľudí čo mám vo friendliste som nikdy na jame nevidel (asi mám na hovno friendlist, ale hovorím o "bboyz") ...
Viem že na Východe sa moc akcií nerobí, ale prečo skoro nikto zo západu nepríde niekedy niečo podporiť na východ? Ja osobne sa snažím chodiť na všetky tanečné akcie na SR, nech je to čo chce. Naozaj jedni musia prestať nariekať, že sa u nich nič nedeje a druhí  musia začať podporovať al sa niečo dej, tak to vidím ja. Boh žehnaj všetkým ktorí podporujú vždy keď sa im dá.
Musíme sa uvedomiť a dosiahnuť všetko spoločne. Reťaz je taká silná ako je jej najslabší článok.
Týmto spôsobom vyzývam všetkých: Začnime niečo robiť !

PZ
MBJ
HLM

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára